Over Rijnen

Het Tilburgse familiebedrijf Rijnen Brandstoffen is sinds 1919 totaalleverancier op het gebied van warmte. Door de jaren heen is er veel ervaring opgedaan waardoor Rijnen Brandstoffen een uitstekende service kan bieden. Deze service wordt natuurlijk standaard gecombineerd met de messcherpe tarieven die binnen het bedrijf worden gehanteerd.

DE GESCHIEDENIS BEGON MET KOLEN
Antonius Rijnen, grondlegger van het bedrijf, begon naast zijn kostwinning als mandenvlechter met de verkoop van steenkolen. De steenkolen werden in die tijd zelfs nog met een kruiwagen aan huis bezorgd. Naar verloop van tijd nam zijn handel in kolen toe en werd deze kruiwagen vervangen door een paard met kar. Zoon Piet volgde Antonius op in het bedrijf en na vele jaren van hard werken groeide het bedrijf alsmaar door. Dit resulteerde uiteindelijk in de eerste aankoop van een prachtige open Dodge vrachtwagen welke de verkoop van steenkolen alleen maar bespoedigde.

WAGENPARK & VEILIGHEID
Momenteel beschikt Rijnen Brandstoffen over een modern wagenpark met maar liefst zes tankwagens, vijf vrachtwagens geschikt voor de levering van houtpellets en steenkolen, een bestelauto en twee serviceauto’s. Daarnaast is er door de jaren heen een zeer bekwaam team van pure vakmensen samengesteld welke allen volledig opgeleid en gecertificeerd zijn. Dagelijks worden klanten door hen voorzien van de uitstekende service welke Rijnen Brandstoffen hoog in het vaandel heeft staan.

Bent u benieuwd wat Rijnen Brandstoffen voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden rondom de diverse producten en diensten welke worden aangeboden.

Meer informatie of vragen? Neem contact op
Vragen?

Het team van
Rijnen Brandstoffen
helpt u graag op weg!

Daarom koopt u alleen bij kolenkopen.nl
  • HOGE KWALITEIT KOLEN EN BRIKETTEN TEGEN DE SCHERPSTE PRIJS
  • VANAF 1919 DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN KOLEN
  • U KUNT UW BESTELLING DIRECT ONLINE BETALEN VIA IDEAL
  • IEDERE DAG LANDELIJKE LEVERING DOOR CHAUFFEURS MET VEEL ERVARING
  • KOLENKOPEN.NL IS ÉÉN VAN DE GROOTSTE KOLENHANDELAREN VAN NEDERLAND